ZZP opdrachten in de ICT? Je vindt ze online!

Welke tak van sport je ook uitoefent in de ICT, als je ZZP'er bent, zul je zelf je opdrachten moeten binnenhalen. ZZP opdrachten in de ICT zijn niet bepaald zeldzaam, al zul je zelf moeten bepalen welke ZZP opdrachten in de ICT bij jou passen. Ben je een Windows-mens? Dan zul je niet zoveel kunnen met een Linux opdracht en andersom. Dit maakt dat het vinden van ZZP opdrachten in de ICT nog niet meevalt. ICT is zo'n breed vak, dat je het net moet treffen om een opdracht te vinden die past bij jouw expertise. Daar kun je misschien wel wat hulp bij gebruiken.

ZZP opdrachten in de ICT binnenhalen via een platform?

Dat is de oplossing! Je kunt ZZP opdrachten in de ICT bekijken en je ervoor aanmelden via een platform. In dit platform is nog veel meer mogelijk dan alleen het binnenhalen van opdrachten. Het platform geeft je ook de kans om eens te sparren met andere ZZP'ers. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jij een opdracht hebt aangenomen waarbij je nu tegen wat problemen oploopt. Als ZZP'er moet je dat alleen oplossen. Je bent immers eigen baas. Maar het is, dankzij het platform, niet meer zo dat je er altijd maar alleen voor staat. Dat is fijn om te weten!

Opdrachten zoeken per regio?

Voor veel ZZP'ers maakt het niet uit waar het bedrijf dat ze inhuurt gevestigd is. Heel veel werk kan immers online worden gedaan. Maar wat nu als jij ZZP'er in de bouw of ZZP'er in de zorg bent? Dan kun je niet vanuit huis werken. Het is dan fijn dat je een bepaalde regio kunt selecteren waarin je je opdrachten kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan ZZP opdrachten in Amsterdam, Rotterdam of Maastricht. Zo zorg je ervoor dat je niet al te ver hoeft te reizen en in je eigen regio kunt werken. Dit scheelt je veel tijd en dus geld!

Ben je op zoek naar een ZZP'er?

Wil jij, als ondernemer, een ZZP'er in de arm nemen om een bepaald project aan te pakken? Dan is het mogelijk om via dit platform een vacature uit te zetten. Het is daarbij wel erg belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn. Wat wil je? Wie wil je? Wat verwacht je? Hoeveel tijd gaat het project kosten? Wat is het voorgestelde uurloon? Pas wanneer je alle feiten op een rijtje hebt, kun je een goede vacature neerzetten. Je kunt bij het plaatsen ook hulp krijgen.

Geef een reactie