Telefoonhoesje maken

Als je net een nieuwe telefoon hebt gekocht of het oude hoesje beu bent, is het tijd voor een nieuw telefoonhoesje. Natuurlijk kun je een kijkje nemen in de grote web- en telefoonwinkels op de hoek van de straat, maar het is natuurlijk veel leuker om een ​​uniek gepersonaliseerd hoesje te hebben! In deze blog deel ik enkele ideeën voor het maken van de beste case. Zelf telefoonhoesje maken hoeft absoluut niet lastig te zijn!

Foto ontwerp

Griekse vakantiefoto's, of oma's verjaardag familiefoto's. Beide onschatbare momenten om te vereeuwigen op  veelgebruikte apparaten. Hoe leuk! Op die manier kun je elke keer dat je je mobiele telefoon oppakt, je mooie herinneringen opnieuw bekijken. Via een online website zoals case24 mobiele telefoonhoesjes, kun je eenvoudig foto's uploaden en direct zien hoe het resultaat eruit komt te zien. Tegenwoordig kun je het binnen een dag of twee al ontvangen in huis.

Naaien

Voor de creatievelingen tussen ons, kun je je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Ik ben er bijvoorbeeld een aan het maken van een oude doek of sokken. Het is ongelooflijk eenvoudig. Maak eerst een patroon dat iets groter is dan de vorm van de mobiele telefoon. Je hebt er twee delen van nodig (boven en onder). Deze naai je aan  de zijkanten en onderkant aan elkaar. De kant die hem open houdt is de ingang van de telefoon. Om  te voorkomen dat de smartphone eruit schuift, kun je een rubberen band aan de onderkant van het hoesje bevestigen en de bovenkant verschuiven om het  te sluiten. Je kunt een van de vele video's op YouTube bekijken om een ​​beter visueel beeld te krijgen.

Pimpen

Zelfs een saai hoesje met slechts een kleur kan iets hilarisch worden. Voor minder dan 5 euro krijg je de vetste hoesjes. De mooiste patronen maak je met kleurrijk plakband van de afdeling knutselspullen in winkels als de Action. Een ander uniek idee is het in huis halen van de natuur. Om dit te doen, moet je je favoriete bloemen en planten vinden. Gewoon lekker op avontuur in het lokale bos en op zoek naar de mooiste kleurtjes en patronen. Plaats het vervolgens tussen twee zware boeken, laat het een paar dagen  plat en drogen en plaats het achter de omslag. Zo haal je de natuur in je eigen zak!

Het lijdt geen twijfel  dat je  deze pimp-tips kunt gebruiken om ongelooflijk coole hoesjes te maken. Laat je fantasie de vrije loop en verander die saaie case in een leuke en persoonlijke case. Doe je best en zorg voor het coolste hoesje van jouw vriendengroep!

Geef een reactie