De iPhone 13 goed beschermen

Ieder jaar komt Apple met nieuwe innovaties en is er bijna ieder jaar een nieuwe editie van de iPhone. Sinds kort is de iPhone 13 uitgekomen en kun je deze sinds kort ook bestellen. Heb je de iPhone 13 gekocht? Dan ben je hier natuurlijk zuinig mee en wil je niet dat deze kapot gaat. Een iPhone kan snel kapot gaan doordat je hem laat vallen of doordat er scheuren in het scherm ontstaan. Het is van belang dat je kijkt naar een hoesje iPhone 13 en welke varianten hiervan beschikbaar zijn. Met een hoesje iPhone 13 kun je de bescherming bieden die je telefoon nodig heeft. Welk hoesje iPhone 13 beschermt wat? En waar kan ik deze hoesjes kopen? In dit artikel lees je daar alles over en is het verstandig om het eens goed door te nemen.

Welk hoesje iPhone 13 beschermt wat?

De voorkomendste iPhone 13 hoesjes is natuurlijk de backcover en deze gebruikt bijna iedereen. De backcover dient als een soort van tweede huid van je iPhone die de stoten voor het toestel kan opvangen. De backcover beschermt in principe alleen de achterkant en de zijkanten van de iPhone. De backcover hoesje van de iPhone 13 bevat ook uitsparingen die ervoor zorgen dat de iPhone 13 altijd in het hoesje kan blijven zitten. Wil je ook extra bescherming vanuit het hoesje voor de voorkant van je telefoon? Kijk dan naar bookcase hoesjes voor de smartphone en hierbij zit vaak een flap. Door de flap dicht te maken kun je ervoor zorgen dat de hele telefoon beschermd wordt. Het andere voordeel hiervan is dat je ook pasjes in de flap kunt bewaren en kun je op deze manier je portemonnee thuis laten.

Screen protector en iPhone 13 mini

Wil je alleen een backcover gebruiken als hoesje voor je iPhone 13? Dan kun je als nog zorgen voor extra scherm bescherming met een screenprotector. Dit is een transparante plaat die je op de voorkant van je mobiel kunt plakken. Dit heeft geen invloed op het gebruik van de mobiel en zorgt ervoor dat je scherm beschermt is. Heb je een iPhone 13 mini? Dan heb je een iPhone 13 mini hoesje nodig en zijn deze anders dan de normale hoesjes van de iPhone 13. Het hoesje van de iPhone 13 mini is vooral een stuk kleiner en hierbij moet je ook rekening houden met de afmetingen van de screenprotector en dat is wel zo prettig.

 

Geef een reactie