Bedrijfsauto nodig? Kies voor een lease auto

Wanneer u een bedrijf start of runt, telt elke cent. Daarom is het belangrijk om al uw opties te onderzoeken als het bijvoorbeeld gaat om vervoer, inclusief het leasen van auto's. Een lease auto kan u op korte en lange termijn geld besparen, en het heeft ook een aantal andere voordelen. Blijf lezen om meer te weten te komen over waarom leasing de juiste keuze kan zijn voor uw bedrijf.

U bespaart geld

Wist u dat leaseauto's diverse voordelen kunnen bieden aan ondernemers en ondernemers? Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om door de stad te reizen, of als u een auto nodig heeft voor uw bedrijf, overweeg dan om een auto te leasen. Met zakelijk leasen bespaart u bijvoorbeeld op belasting. Dit is een groot voordeel. Ook vind je bij de bedrijven die lease auto's aanbieden vaak aantrekkelijke deals op de nieuwste auto's. Zeker voor zakelijk leasen is dit prettig als het belangrijk voor u is om een professionele indruk te maken. Als u voor uw afspraken aan komt rijden in een nieuwe auto, dan geeft dat toch een professionele uitstraling en uw klanten zullen dit opmerken.

Service is inbegrepen in uw lease contract

Een ander groot voordeel waarom veel (zelfstandige) ondernemers en bedrijven kiezen voor lease auto's is dat er goede service bij komt kijken. Gaat de auto bijvoorbeeld stuk? Dan regelt het bedrijf waar u van least de reparatie, of in het geval dat dat niet mogelijk is, zelfs een nieuwe auto. Terwijl de auto weg is voor reparatie krijgt u meestal een tijdelijke auto ter vervanging, zodat u kunt blijven rijden. Dit is wel zo prettig als uw afspraken buiten de deur gewoon door gaan en u dus mobiel moet blijven.

Vrijheid om verschillende auto's te proberen

Het fijne van een auto leasen is ook dat u altijd gemakkelijk de auto kunt omwisselen voor een nieuwe. Zo heeft u de vrijheid om een auto een tijdje uit te proberen, en als u toch niet tevreden bent kunt u de auto meestal omwisselen voor eentje waar u wel tevreden mee bent. Deze flexibiliteit is zeer aantrekkelijk. Dit is natuurlijk niet zo gemakkelijk als u zelf een auto voor uw bedrijf koopt. Bent u dan niet tevreden, dan moet u weer door het hele proces van de auto doorverkopen. 

Veel flexibiliteit

Zoals u kunt lezen is het leasen van een auto voor uw bedrijf een mogelijkheid die u veel flexibiliteit biedt en voordeliger dan zelf een auto kopen. Klinkt dit interessant voor u? Dan is het zeker de moeite waard om te informeren wat een lease maatschappij voor u kan betekenen.

Geef een reactie