Verzendzakken, wanneer gebruik je ze?

Verzendzakken zijn handig als je niet-breekbare producten wilt verzenden. Maak jij hier al gebruik van? Deze zijn beschikbaar in verschillende maten. Ze worden ook wel mailing bags genoemd. Het leuke aan verzendzakken is dat je ze kunt bedrukken, bijvoorbeeld voor je bedrijf. Zo zien mensen dat de post van jouw bedrijf afkomt als deze op hun deurmat valt. Ook kun je de verzendzakken niet meer openen nadat je deze hebt dicht gemaakt, zonder hier schade aan te maken.

Goed verpakt

De verzendzakken zitten goed dicht en je kunt je producten dus op een veilige manier verzenden in deze verzendzakken. Ze zijn dus wel alleen geschikt voor niet-breekbare producten. Als je wel-breekbare producten wilt opsturen moet je andere verzendzakken gebruiken. Deze zijn namelijk voor zachte producten. Je weet in ieder geval zeker dat je pakketje onderweg niet scheurt vanwege de kwaliteit van de zakken. Je weet namelijk nooit wat er met je pakketje gebeurt onderweg. Daarom is het fijn als je zeker weet dat het pakketje veilig aankomt.

Verzendzakken

Altijd je pakketjes goed verpakt opsturen met verzendzakken. Je kunt ze zowel transparant als bedrukt versturen. Zo kun je de verzandzakken ook nog een beetje persoonlijk maken. Zo kun je er het logo van je bedrijf op laten bedrukken. Dit ziet er gelijk heel professioneel uit. Transparant kan ook, bijvoorbeeld voor persoonlijk gebruikt. Met de verzendzakken weet je in ieder geval dat het pakketje echt goed dicht zit. Ze sluiten 100% af. Het zijn plastic zakken en ze zijn verkrijgbaar in echt heel veel verschillende maten. Zo is er voor ieder product een andere verzendzak beschikbaar.

Niet-breekbaar

Het is wel echt alleen voor niet-breekbare producten. Als je wel-breekbare producten wilt opsturen, dan moet je ergens anders kijken. Deze verzendzakken zijn van plastic en dus niet stevig. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken om een kussen op te sturen of een kledingstuk. Zachte producten dus vooral. Heel handig als je bijvoorbeeld een eigen webshop hebt en kleding verkoopt. Je kunt dan jouw logo laten bedrukken op de mailing bags en alle kleding opsturen. Doe er een leuk kaartje in van jouw bedrijf en de verzending is klaar om opgestuurd te worden.

Accessoires

Naast de verzendzakken kun je hier ook accessoires voor bestellen. Zo kun je een tacker kopen om de zak extra goed dicht mee te maken als je dat nodig vindt of deze kun je gebruiken voor andere pakketjes die je opstuurt, als je de verzendzakken niet gebruikt maar ander materiaal om pakketjes op te sturen. Ook kun je een zelfklevend klikband kopen. Heel handig als je zelf veel pakketjes verstuurd met eigen verpakkingen.

 

Geef een reactie