De leukste cadeaus voor iemand die op zichzelf gaat wonen 

Gaat er iemand in je omgeving voor het eerst op zichzelf wonen? Dan ben je vast op zoek naar een leuk en origineel cadeau waar de ontvanger ook nog iets aan heeft. Een sieraad is leuk, maar als de ontvanger nog geen pannen heeft, maak je hem vast een stuk blijer met een mooie koekenpan. Sowieso is het aan te raden altijd even te vragen waar de ontvanger behoefte aan heeft. En heeft hij of zij geen idee? Dan kom je met de tips uit dit blog vast een heel eind.  

Housewarming cadeaus 

Bij een housewarming feest kun je een lekkere fles wijn of een bierpakket meenemen, maar heb je er al eens aan gedacht om een koffie proefpakket te geven? Helemaal leuk als degene die de housewarming organiseert net een nieuw koffiezetapparaat heeft gekocht. Zo kan hij meteen verschillende soorten koffie uittesten. Je kunt ook verse koffiebonen kopen als hij een bonenmaler heeft. Handig, want je bent op die manier zelf ook verzekerd van een lekker kopje koffie. 

Heb je echt geen idee wat je moet kopen voor iemand die net een nieuw huis heeft? Dan doe je er goed aan om een cadeaubon te geven. Zo kan de ontvanger zelf kiezen waar hij het geld aan uit wil geven en komt er hoe dan ook een passend item in huis.  

Originele cadeaus 

Houden jullie wel van originele of aparte cadeaus? Kies er dan voor om een deurmat te bedrukken met een leuke foto van de ontvanger of laat een klok bedrukken met een mooi plaatje. Houdt je vriend of vriendin wel van een pizza op zijn tijd? Dan kun je een pizarette geven. Leuk als het een koppel is of voor gezellige avonden samen. Heeft hij echter nog maar weinig gereedschap in huis, dan is het wellicht verstandiger om een uitgebreide gereedschapsset te geven. Dat is niet alleen nuttig, het kan ook voor jezelf handig zijn mocht je nog iets opgehangen willen hebben in je eigen woning.  

Als laatste tip is het altijd leuk om een kamerplant cadeau te geven. Een bos bloemen kan natuurlijk ook, maar daar geniet je vriend of vriendin maar tijdelijk van. Een kamerplant is niet alleen mooi, het werkt ook nog eens luchtzuiverend! Het zorgt er ook voor dat het huis wat huiselijker wordt en meer als een thuis aanvoelt. Geef er een mooie bloempot bij cadeau en je hebt een cadeau dat lang mee zal gaan.  

Geef een reactie